אמונה

חדשות כיפה משיבת נפש - רבניות בית הלל 21/10/17 22:32 א בחשון התשעח

שאלה

שלום.

אני רוצה להתחזק ומחפשת ספר שיעזור לי.

יש לך אולי המלצה בשבילי על ספר מסוים? אולי בנושא אמונה?

חוץ מזה, אני רוצה ספר שעוסק בכל מה שקשור בהלכות שקשורות לנשים, מותאם לזמנינו (צניעות, שמירת נגיעה וכו'..)

חשוב לי שהספרים יהיו מותאמים לזמנינו ולא קשים לקריאה.

אני מאוד אוהבת את סגנון קרליבך או רבי נחמן, אם יש משהו בסגנון.

תודה רבה, חג שמח

תשובה

התשובה ניתנה העל ידי הרבנית רחל וינשטיין במסגרת מיזם "משיבת נפש - רבניות בית הלל"

שלום יקרה!

קודם כל, כל הכבוד. ובהצלחה.

תמיד חשוב להתקדם ולהתחזק, והצעד הראשון זה הרצון. אז הנה, צעדת.

ספרים הם אכן כלי מצוין להתחזקות. לצורך העניין התייעצתי עם ביתי שהיא בערך בגילך. הרשימה הבאה היא צירוף של המלצות שלה ושלי:

מקימי/נעה ירון דיין

אמונה ברורה/הרב ראובן פיירמן

כותנות אור – ספר זה הוא לקט של מאמרים שנכתבו על ידי מגוון מחברים בנושא צניעות

יש ספרים של הרב ארז משה דורון בנושאים רבים על פי תורת רבי נחמן. אם את אוהבת את הסגנון הזה יש גם שיעורים שלו באינטרנט.

ביתי גם המליצה על האתר הבא:

http://www.makshivim.org.il

מאחלת לך מסע נעים מקדם ומרתק.

אם תרצי, אשמח להמליץ על עוד ספרים.

בהצלחה!

רק טוב!

רחל וינשטיין

הרבנית רחל היא יועצת הלכה, מדריכת כלות ועמיתה בתוכנית הילכתא במתן.